Vigra IL Bueskyttere ble etablert høsten 2014

Høsten 2014 ble Vigra IL Bueskyttere etablert av Olger Synnes, Tormod Roth og Terje Molnes. I samarbeide med styret i Vigra IL og tilrettelegging fra Giske kommune, så ble buegruppa formet og den skjøt fart i løpet av 2015. I løpet av det første året fikk buegruppen raskt et medlemstall på 35 medlemmer og det har vært en økende interesse i Giske kommune.
Vigra IL Bueskyttere og Giske kommune kan by på svært gode treningsforhold for Bueskyting i Vigrahallen og på Synnesbana. Anleggene tilfredsstiller alle krav til distanser og gjennomføring av bueskytterstevne på nasjonalt nivå.

Allerede sommeren 2015 arrangerte buegruppen et utendørs stevne, der det ble høstet mye ros og gode ord om gjennomføringen av arrangementet. Dette tok initiativtakere og medlemmen med seg inn i innendørssesongen og arrangerte like godt et nytt stevne i november.

Vigra IL Bueskyttere er tilsluttet Norges Bueskytterforbund og legger vekt på at alle skal trives og få mulighet til å konkurrere på sitt nivå. Enten du vil satse på å bli en etablert konkurranseskytter eller du ønsker en mer selvstendig utvikling.