Trening og gjennomføring

Bueskytning har to sessonger og endringer i treningsplanene, vil bli annonsert på buegruppa sine lukka facebookgruppe. I utesessongen trener vi på Synnesbanen og under innesessongen i håndballhallen i Vigrahallen.

Synnesbanen

Synnesbanen som arena.

Håndballhallen

Håndballhallen som arena.

Vigrahallen

Vigrahallen som arena.

Treningstider og sesonger

Generell informasjon om trening i buegruppa

Trenerapparatet i buegruppa satser på å møte mangfoldet i gruppa og deler inn treningene, slik at de har en mulighet til å gi til alle, som ønsker å utvikle seg i takt med sitt eget nivå og ønske. Våre treninger er dermed delt inn i to økter, der vi ønsker at tidene for oppmøte og trening blir respektert.

I buegruppa har vi et godt spenn fra ung til gammel, den seriøse konkurranseskytter til hobbyskytteren og til å være godt representert innen alle klasser. Da er vi avhengige av god respekt fra alle medlemmer og støtteapparat, slik at vi alle får et godt utbytte av treningene.

Innesesongen

Trening i innesesongen for buegruppa vil i all hovedsak foregå i håndballhallen i Vigrahallen. Ved egne stevner og ved behov for større areal, så benytter vi oss av fotballhallen.

Innesesongen for bueskyting strekker seg fra september til og med april neste år.

Utesesong

Trening i utesesongen blir gjennomført på Synnesbanen, der vi har et stort område og kan skyte på alle distanser. Ved gjennomføring av egne stevner, så benytter vi oss av dette anlegget.

Utesesongen strekker seg fra mai og ut august.

Tirsdag

Kl. 18.45 - 21.45

Med fokus på den seriøse skytter

Trener: Terje Molnes

Torsdag

Kl. 18.45 - 21.45

Med fokus på de yngre skyttere

Trenere: Sander Roth og Sverre Moldskred Molnes

Søndag

Kl. 16.00 - 19.30

Uformell trening

Trener: ?